Lite i information om vad som händer i vår sektion i höst

 

Till att börja med som ber jag om ursäkt för att vi inte uppdaterat hemsidan på länge. Vi ska försöka att bättra oss och hålla den lite mer aktuell.

Nu när den härliga hösten är här är det många som är sugna på att aktivera både sig själva och sin hundar, och det tycker vi självklart är kul. Östgötasektionen är ju en inte så stor sektion och vi har inte möjlighet att själva arrangera allt vi skulle vilja. Men en hel del försöker vi att fixa. Hör gärna av dig till någon av oss i styrelsen om du har andra önskemål eller idéer. Vill även påminna om det samarbete vi har med Labbe och Goldenklubben, där alla medlemar har möjlighet att delta i varandras aktiviteter.

/ Styrelsen gm Ulla Thienemann

Apporteringsträffar kommer att arrangeras i Mjölby, Norrköping och Linköping.

Under, höst, vinter och vår anordnar klubben spontana apporteringsträffar. Där vi medlemmar träffas och tränar apportering tillsammans, vi hjälps åt att komma på övningar och vi hjälper varandra med tips och idéer. Ett mycket uppskattat arrangemang som många deltar på. Är du ny i klubben och i rasen är detta ett ypperligt tillfälle att lära dig mer om båda rasen och vad den är avlad för. Du får även möjlighet att lära känna nya mänskor med samma intresse som du,

Vill du delta på våra apporteringsträffar ha då koll här på hemsidan och på Facebook, Vi lägger där ut info om var och när det blir. 

Pris:

Utomhus: 50k/hund

Inomhus: 75kr/hund

Vill man träna passivitet med sin hund är man välkommen men betalar samma summa som alla andra.

Betalning sker till klubbens bankgiro eller swhish, mer information under ”medlemskap

 

FuntionsBeskrivning Retriever- FB-R

Kommer att anordnas på Vikbolandet i samverkan med SSRK-Ög vid ett eller flera tillfällen. Datum för detta är ännu inte klart men koll här på hemsidan och på Facebook.

Om du vill veta mer om vad FB-R är så läs på www.ssrk.se

 

Skyttekväll

Passa på att komma nära riktig jakt som skytt! Vi erbjuder er att komma till Studiefrämjandet lokal i Linköping och prova skyttesimulatorn. Ingen förkunskap eller skyttelicens krävs. Till vår hjälp har vi en instruktör. Även här återkommer vi med datum.

 

Viltspårsdag

Vi jobbar på för att få till en viltspårsdag. Mer info om detta kommer!